Pump up the Battle 2011Vinnare av Pump up the Battle 2011

Foto: Oskar Zander

Vinnare är Daniel MP från Stockholm gick hem med ett pris innehållandes en resa för två till Paris, boende och biljetter till streetdansens världsmästerskap JUSTE DEBOUT 2012 samt 5000 kr i fickpengar.

pump@riksteatern.se

Pump up the Battle finns på Facebook!

Tillbaka

Pump up the battle:

Riksteatern åker i höst ut med Sveriges största turnerande battle. Ta chansen och var med och tävla om en resa för två till Paris och streetdancens världsmästerskap – Juste debout 2012 + ett cashprice på 5 lax!

Så här går det till: I varje stad Pump up the battle kommer till sker en try out, för att veta datum och tider för tryouten håll koll på movement.riksteatern.se.

Anmäl dig på pump@riksteatern.se. Alla stilar inom streetdancen är välkomna, du bör vara över 12 år gammal för att delta i battlet.

De fyra dansare som vidare från tryouten bildar lag med de internationella dansare som deltar på turnén: MARTHA (SV), RAZZLE DAZZLE (SV), FLACO (SV), LINDA (FR). Även domarna är av hög internationell klass: DAMON FROST (SV), KEN FURY (US), den tredje domarrösten ligger hos kvällens publik.

Du kommer att dansa till tonerna från DJ – BJ Piggo (SVK) och showen kommer hostas av: MC MAX PEEZAY & NIKI

Från varje stad kommer en dansare slutligen representeras i den stora finalen i Stockholm under hösten. De dansare som går vidare får resa och boende betald för att delta i finalen.

Den streetdansare som står kvar, sist på scen under den stora finalen i Stockholm vinner också det stora priset:

Resa för två till Paris, boende och biljetter till streetdancens världsmästerskap: JUSTE DEBOUT 2012. + 5000 kr i fickpengar.

Anmäl dig nyss!!

Pump@riksteatern.se

3 thoughts on “Pump up the Battle 2011

 1. Pingback: RECENSION: Pump up the Battle @ Gävle Teater, 11/9- VBGTN

 2. Hej! Vad kostar biljetterna till detta event? Vi är ett gäng som kommer åka från en annan stad till Jönköping den 8e okt och vissa av oss vill tävla. Behöver man betala om man ställer upp i tryoutsen?

  mvh Therese

  • Hej! förlåt mitt sena svar! Det kostar 50kr i dörren, men det är gratis om ni ska vara med och tävla!

   Välkomna!

   /Hugo

Comments are closed.