Art of the streets 2012

3-5 augusti: Art of the streets camp
I år inleds Art of the Streets med ett sommarkollo – Art of the Streets Camp. Det blir en unik möjlighet för 20 unga målare att i nolltoleransens Stockholm under en helg inspireras och utvecklas konstnärligt. Till sin hjälp har de gästkonstnärer som Hop Louie och Gouge och erfarna lägerledare. Art of the Streets Camp arrangerars av Riksteaterföreningen Graffitifrämjandet och äger rum i Skarpnäck.

9-11 augusti: Art of the Streets på Way Out West
I samband med starten av Way Out West öppnar Art of the Streets och Luger festivalens nya uppvisningsvägg för lokal och internationell graffiti i världsklass. I tre dagar kommer väggen att målas av sex inbjudna graffitikonstnärer.

25-26 augusti: Art of the streets på Kägelbanan
Den 25-26 augusti arrangerar Riksteatern gatukonstkonventet Art of the Streets 2012 på Kägelbanan i Stockholm för tredje året i rad. Årets konvent bjuder på en unik blandning av internationella och svenska konstnärer, workshops, filmvisning och aktuella debatter, och självfallet den urbana deltagarkulturens viktigaste beståndsdel – den öppna väggen där vem som helst får uttrycka sin kreativitet. Riksteaterns vägg är fortfarande den enda av sitt slag i Stockholm stad. Fritt inträde.

September 2012 Turné!
Art of the streets on tour! Vi kommer till din stad. Art of the streets packar in sig i en buss ombyggd till öppen vägg och åker ut på vägarna.

 

Vidare information om Art of the Streets på Kägelbanan den 25-26 augusti och Art of the Streets on Tour presenteras under sommaren.